Dolphins in the Black Sea! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Dolphins in the Black Sea!

Vi åkte ut med båtar på svarta havet idag! Vi såg delfiner simma ute i havet. Vi ALLA badade dessutom. Jag var tvungen att ta ett dopp. Lucia körde bara, så orädd. Jag och Lexie är de två fegisarna. Lexie va rädd att hon eller jag skulle ramla ur båten så hon höll i mig hela tiden. Väldigt mysig dag! Men oj vad trött jag är nu. Vilar lite i sängen innan det är dags att fira midsommar här i Sotji.

We went out with the boat at the Black Sea today! We saw dolphins swimming around. We ALL jumped in the water as well. Even me, haha. I had to do it. Lucia was not scared at all. Me and Lexie are the chickens in our family. She was afraid that me or her was gonna fall out of the boat. So she held on to me all the time. Such a cosy day! I’m so tired now. In bed getting some rest before it’s time to go and celebrate Swedish midsummer here in Sotchi.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Alltså Lexie! Vilka fina kort på henne! Du verkar vara en så bra mamma, vilket äventyr du och micke ger era barn. Vilka minnen ❤️

Annons