Bye Sochi! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Bye Sochi!

God morgon! Vi är på väg till flygplatsen och nu är det dags att lämna Sotji. Vilken vecka vi har haft! Så stolt över laget, förtjänade ett bättre resultat igår. Men det är bara ta nya tag. Nu slår vi Mexiko!

Good morning! We are on the way to the airport, time to leave Sochi. What a week we’ve had! So proud over the team, deserved a better result last night. Let’s beat Mexico on Wednesday!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nikolina

    Som lite svar till den nedanför,
    Mitt hår har också gått av, ca 5cm från hårbotten pga djup depression och ätstörningar, jag färgar mitt hår hos frisörer i Sverige och mitt hår har gått av ändå, pga mitt mående så jo, håret kan gå av pga hur man mår och inte av vad frisörerna använder för blekning.

  2. Emmie

    Hej Josefin. Jag har tänkt på de här med ditt hår när jag ser det. Jag tror inte det bara har med mediciner och hur man mår. Då hade ditt hår “tappats” vid roten i hårbotten och inte bara gått av. Jag tror att utomlands använder frisörer lite starkare väte i blekning än vad våra skandinaviska hår klarar av.. Utomlands är de inte lika försiktiga med kvalitén heller.. Kolla med din frisör var de har för väte i. 9% eller högre är för mycket för att vara snällt. Så ska du nog se att ditt hår slutar gå av❤ Inte säkert det är så. Men kan vara, men det kanske någon redan tipsat dig om…🤔🌼😊 Mvh