Proud over my man and the team! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Proud over my man and the team!

Jag har vart så nervös HELA dagen. Började i morse kl 6 när jag vaknade. Jag är så fruktansvärt stolt över min man och hela laget. Vilken jäkla match! De vann alltså sin grupp, hur sjukt bra är inte det? Jag har nog inte riktigt fattat det än. Jag är helt slut nu. Att vara så nervös tar verkligen på krafterna. Nu kommer jag få sakna min man ett tag till. Men det är helt okej! Så stolt alltså.

I´ve been so nervous all day. Started when I woke up at 6 this morning. I´m so proud over my husband and the team. They did so well today! They won the group. It´s just too good to be true. I don´t think I´ve understood it yet. I´m exhausted now. To be this nervous is exhausting. I´m gonna miss my husband a little longer now. But that´s ok! I´m just so so proud. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Men huuuuur kul?!?!? Du får hälsa grattis SÅÅÅ JÄVLA MYCKET! Fortsätter heja framför tvn! Det är så kul när man går runt i sin stad (för mig, Karlstad) när det är matchdag, hur många som helst som bär sverige-tröja. Hela dagen!