Candle holder – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Candle holder

Jag fick väldigt mycket frågor om den här ljushållaren. Den kommer inte från Pickedout. Bara ljusstakarna. Ljushållaren har min sysslings kille gjort. Så den är tyvärr inte från någon butik. Vill ni beställa en ljushållare så går det bra att maila till: pernillahelenjansson@gmail.com

Jag har en dag då jag måste vara hemma och vänta på leveranser. Drygt på ett sätt men skönt på ett sätt. För då måste jag vara hemma, barnen kan inte tjata iväg mig. Jag gillar att bara vara hemma ibland, det händer ju inte för ofta tyvärr.

Jag har smörjt in mig med lite brun utan sol. Ska plocka i ordning lite uppe i sovrummet och walk in closet tänkte jag. Där är det kaos just nu. Så svårt att ha ordning när man reser runt hela tiden. Resväskor och saker överallt.

I got so many questions about this candle holder. My relatives boyfriend made it so it´s not from a shop. 

I have a day where I have to stay at home and wait for deliveries. Annoying in one way but also nice to stay at home. The kids can´t nag me to go anywhere. I like to just stay at home sometimes. Doesn´t happen too often. 

I´ve put some fake tan on and I´m gonna tidy my bedroom and walk in closet. It´s chaos in there. It´s hard to keep it tidy when you are always on the go. Suitcases and stuff everywhere. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. John Monaghan

    I’ve been suffering from Depression for years then I had a by-pass in 2004 after that I didn’t realise how bad it was until this drunk called me a fat bastard I almost done him in then I seen a councillor at our doctors and she was brilliant all the crap I had in me I didn’t know I take Setreline 100×2 but I have my moments PS its the first time in my life I have been financially ok but it doesn’t do it anyway Josefin hope you get well because still nobody understands
    John xx