Depression update! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Depression update!

Ett halvår sedan jag slutade med antidepressiva. Jag är så glad att jag slutade, glad att jag får uppleva den här sommaren och känna ALLA känslor. Att känna pirret i magen! Att få vara med när min man upplever sin stora dröm och känna alla dessa känslor. Som jag sagt tidigare så gjorde medicinen att jag var rätt avtrubbad. Kände inte så mycket! Överlag så mår jag så mycket bättre. Det är en stor skillnad. Det som jag fortfarande märker stor skillnad på är att jag inte tål stress. Jag vaknar ganska ofta av att jag känner mig överkörd av en lastbil. Det gjorde jag i morse till exempel. Ibland spelar det ingen roll hur mycket jag sover. Jag känner mig ändå inte utvilad. Just det, minnet. Det var så fruktansvärt dåligt ett tag. Så illa att jag inte ens visste om min mans farmor levde eller inte. Nu är det bättre, men fortfarande inte helt bra.

I stopped with my antidepressants for over 6 months ago now. I´m so glad I did. To be able to experience this summer and feel ALL feelings. To be here and be a part of my husbands big dream and to feel all these feelings. All the excitement! As I said before, the medication made me numb. Didn´t feel much at all. I feel so much better over all. It´s a huge difference. But one thing that´s still hard is the stress, I can´t handle stress very well. I often wake up with the feeling of being hit by a truck. I did that this morning for example. It doesn´t really matter how much I sleep, I don´t feel rested anyway. Oh, the memory. My memory was really bad at one point. So bad that I didn´t even know if my husbands grandma was alive or not. It´s better now thou, but not 100%. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  ❤❤❤It’s the first time I write here on your blog and it’s also the first time I come here, but WOW, amazing.
  You have an amazing feeling in all your words, thank you for the excellent blog.
  So much strength, I’m so glad you finally let go of the antidepressants.
  The best of luck in the world.
  Kyss❤❤❤

 2. Marina

  Känner igen mig i det du skriver.
  Har också slutat med antidepressiva och helt plötsligt kommer känslorna.
  På gott och ont. Ibland kan de bli för mycket men oftast är det härligt att få
  känna något. Även om jag behövde medicinen när det var som värst är jag glad att
  jag lyckades sluta med den.
  Många kramar till dig.

 3. Anna Molitor Griberg

  Kram har ätit antidepressiva i 16 år är glad att jag haft dom annars hade mitt luv varit olidligt . Har två barn med diagnos så det är tufft . 16 år och 20 år , jag vet att man kan bli avtrubbad . Men det har aldrig jag varit tvärtom . Lycka till med allt 💜💜💗💗.

 4. Anna Molitor Griberg

  Kram har ätit antidepressiva i 16 år är glad att jag haft dom annars hade mitt luv varit olidligt . Har två barn med diagnos så det är tufft . 16 år och 20 år , jag vet att man kan bli avtrubbad . Men det har aldrig jag varit tvärtom . Lycka till med allt 💜💜💗💗