Let’s go to Samara! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Let’s go to Samara!

Jag är så galet trött. Jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på. Ikväll flyger vi till Samara för att se morgondagens match. Jag är så trött, haha! Men men, det är bara bita ihop. Man vill ju inte missa detta! Barnen åker med. Vi måste börja köra till Arlanda snart.. Västerås är full av raggare. Hoppas vi kommer ut ordentligt. Ska köpa godis, tanka och äta middag. Sen är det Arlanda som gäller! En nocco på det va..

I’m exhausted. Not sure why I’m doing this to myself. We are flying to Samara tonight. Sweden is playing against England tomorrow! I’m just so tired, haha. Oh well. Just keep going. Don’t want to miss any of this!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia Frisk

  Du är så sjukt inspirerande! Fortsätt med det du gör, ta hand om dig själv och skriv gärna mer om psykisk ohälsa då jag verkligen tycker det är ett sjukt viktigt ämne, självklart måste man blanda innehåll och inte bara skriva om det. Jag skriver en del om ångest etc också, blandat med resande och andra saker. Jag bestämde mig för att åka ut och resa själv och bor nu i Sydney! You go girl!!!

 2. Ellen

  Hoppas du kom ut från stan ordentligt så ni hann till Arlanda i tid. I eftermiddag sitter jag å min familj och hejar. Tycker så synd om din man som inte får spela idag. Men så kan de väl bli med mycket känslor inblandade 🙈😄
  Håller tummarna för vinst å att du får pussa å krama på honom en hel del.
  Heja Sverige 🇸🇪🇸🇪🇸🇪
  Just ja, superroliga vloggar från VM och jättekul att höra dig på podden med Maja å Sanna. 💗

Annons