Q&A – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Q&A

Nu när vi har lite semester tillsammans så tänkte jag passa på att köra en frågestund här. Jag la upp en på instastories nu men jag fattar fan inte hur man gör, haha. Det kom in MASSOR med frågor så jag tänkte att jag kör här istället så blir det lättare att få med alla svar.

Så fråga på! Kram

Now when we are having a little bit of a holiday together I thought I´d do a Q&A here. I posted one of those ask me something on insta stories, but I can´t make it work. Haha! SO many questions. So I´ll do it here instead and it will be easier to answer everything. 

So ask away! xxx

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Zandra

  Hur mycket kontakt har man med de andra tjejerna som är med i playmakers med tanke på att de båda är hockeyfruar och fotbollsfruar? 🙂

 2. Vendela

  Tack för att du är du, tack för att du ger möjligheten att följa dig och din familjs fina liv, tack för att du delar med dig och verkar vara en så himla fin människa. Nu till mig fråga: Skulle du kunna tänka dig att starta en podd? Finns planer/tankar skulle verkligen vara SÅÅ roligt!!! Fortsätt med YT, ÄLSKAR dina vloggar, du är så naturlig framför kameran!! NJUT av semestern!! KRAM💕

 3. Emelie

  Måste bara börja med att säga att jag älskar att följa ditt liv och tycker dina vloggar är så mysiga!!

  Jag har nyligen blivit diagnostiserad med ångest och depression och börjat medicinera mig mot det. Hur länge åt du din medicin och vad var det som gjorde att du kände att du kunde sluta med den? Undrar också Hur du på bästa sätt har jobbat dig ur den och gör du något speciellt för att må bättre när du känner dig extra nere?

  Kram!!

 4. Madeleine

  Hej, börjar med att säga att Du är så bra och så vacker och en kanonmorsa!

  Jag har iaf ätit antideprisiva i snart 1,5 månad och har fått sånt jäkla tunnt hår. Mår mkt bättre av tabletterna, har aptit och äter normalt. Får panik över situationen med håret. Föll ditt hår av under tiden du åt antideprisiva? Vet att du sagt på en vlogg att du tappat håret bara så där men förstod inte om de va under då du åt dina tabletter.. hur fungerar tejp, sliter det mycket? Jag vill liksom inte betala sjuka mängder pengar för att repa håret hos frisören. Eller sätta i löshår där:( kan jag göra de själv? Har du någon annat tips hur jag ska få håret tjockare igen? Jag är inte redo för att sluta med tabletterna då jag mår så mycket bättre av de.

  Hoppas du hinner svara på min fråga:)

  Ha det grymt!

  Med vänlig hälsning, madeleine

 5. Maggie

  Hej Josefin. Du har tidigare nämnt mycket om din ångest och psykiska ohälsa, vilket är oerhört starkt av dig att göra och dela med dig av. Hur går det när du mår som sämst och ska ta hand om flickorna? Visar du någon gång för de att du är ledsen eller håller du det mest för dig själv? Hur hanterar du de allra sämsta dagarna ? Kram

 6. ANGELA BOYD

  Hey Josefin I hope you don’t mind a post from a wee Scottish lass 😉 I was wondering if you are bringing your lovely wee girls up to be bilingual? I’m a Principal Teacher of Foreign Languages in Coatbridge and I think the opportunity afforded the young families of footballers to grow up with their mother tongue and another tongue is fabulous. 👌🏼

 7. Marthe

  Hei fine du ❤️ Jeg har fått antidepressiva medisin nå for angst og depresjon. Men jeg er redd for å ta det, hvordan opplevde du medisinen du gikk på? Har det gjort livet lettere for deg? Du virker så utrolig sterk

 8. Elin

  Josefin!
  Tack för att du inspirerar <3

  1. Nämn en person som du ser upp till/beundrar.

  2. Vilken är din favoritparfym?

  3. Vilken är din favoritmat?

  4. Lockar du ditt hår med locktång eller plattång? Tycker du får till så snygga lockar! 😍

  Hoppas du får en kanon semester med familj! <3

 9. Leya

  Har du någon gång kännt att du o Micke glidit isär pga av att ni inte umgås så mycket som “vanliga förhållande”?? Och är inte du rädd att Micke träffar en ny tjej pga av att det finns många ute efter framgångsrika fotbolls spelare?

 10. Leya

  Har du någon gång kännt att du o Micke glidit isär pga av att ni inte umgås så mycket som “vanliga förhållande”?? Och är inte du rädd att Micke träffar en ny tjej pga av att det finns många ute efter framgångsrika fotbolls spelare?

 11. Nora

  Funderar ni på att skaffa ett till barn, isf om det blir en tjej vad vill ni att hon ska heta och om det blir en kille vad vill ni då att han ska heta?💗

 12. Karin

  Hej! Om du fick välja vilket land skulle du vilja flytta till om Micke skulle byta klubb? (Vet att landet ska vara varmt, men vilket?). Ha det bra

 13. Ellie

  Hej finaste Josefin!

  1. Hur fixade du frisyren du gjorde med hårspännen längs sidan av håret? Använde du hårspray etc?

  2. Hur får du till din fina hårfärg? Så så snygg!

  3. Jag flyttade till England efter gymnasiet för att bo med min brittiska kille, Allt har rullat på bra och jag bor i min drömlägenhet tillsamans med honom, och har ett bra jobb, så ”egentligen” borde allt vara perfekt. Men jag mår så dåligt då jag saknaden till familjen hemma i Sverige är stor… Har du några tips på hur man hanterar saknaden på ett bra sätt?

  Tack för att du inspirerar mig och så många andra, kram! x

 14. Sandra

  Hej! Tack för att du är så bra på sociala medier! <3 Här kommer några frågor:
  1. Vad var det bästa och det sämsta med VM? (Du får inte svara saknande av din man, för det förstår jag var det sämsta/jobbigaste…<3)
  2. Vill ni ha fler barn?
  3. Längtar du efter att flytta hem till Sverige oCh när tror du att det blir?
  4. Vad gör dig glad?
  5. Vad dricker du helst en fredagkväll?
  6. Hur mår du?

  Puss hej!

 15. Vilma

  Hej Josefin! Undrar bara varför du och Mikael inte visar så mycket av eran kärlek/reaktion typ❤️ Skulle vilja se mer av er 2 på din yt kanal❤️ Förstår spklart stt han är borta mycket men vill se mer videos av er 2

 16. Olivia Rudin

  Hej! Först och främst vill jag bara säga att det är så kul att få följa dig och din familj i Playmakers! Ni är verkligen så fina! Tack för att du även pratar om psykisk ohälsa, det är SÅ viktigt att lyfta det. Att den yttre ytan inte alltid är sanningen.
  Mina frågor: Hur många barn vill du/ni ha? Vart ser du dig själv om ca 5 år?

  Du är så grym! ❤️ Kram

 17. Pauline

  Hade varit kul om du och Mikael gjorde en q & a tillsammans 🙂

  Bästa egenskaperna till respektive barn?
  Om du får dröma hur ser ditt liv ut om 10 år?
  Följer du/ni några serier?
  Dina intressen?
  Hur är ditt sociala liv i Glasgow?

 18. Tilda

  Hur håller du dig i form dvs vad äter du, tränar hur ofta tränar du? Hur ofta tränar Micke, o vad äter han? Hur länge är det som längst du o barnen varit själva? Om du fick drömma, vilket land o stad skulle du vilja bo i? Vilket gymnasium gick du på? Vad är ditt drömjobb?

 19. Johanna

  Bråkar Lucia och Lexie mycket eller är dem som bästa vänner? Vet själv att man kan bråka mycket med sina syskon. Fortsätt med det du gör för du är bäst!

 20. Sara H

  Hej jag vill börja med och säga att du har en bra blogg. Jag skulle vilja veta vart man kan köpa din kläder som du gör? Samt vart du brukar köper dina kläder? Gillar din klädstil. När du vloggar på engelska kan du inte göra svensk tex då?

  Mvh Sara H

 21. Anna

  Hej Josefin! Skulle man kunna få se din vigselring lite närmare? Jag ska gifta mig och ska ha en enstensring men har så svårt m fattningen om stenen. Din ser jättefin ut!

 22. Tindra

  Hej! Jag undrar om ni tänkt på fler barn i framtiden? Räcker det med två eller vill ni ha fler barn?

 23. Lisa

  Om ni har en ”stuga” / ”hus” i umeå. Vart ligger den. Hahah jag förstår att du inte vill säga exakt men det skulle vara kul att veta påtungefär❤️

Annons