Day 4! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Day 4!

Idag var det stora vågor vilket både Micke och barnen var glada för. Jag är en riktig chicken! Haha. Sen åkte vi iväg till ett annat ställe för middag, väldigt mysig restaurang. Vi gick i lite butiker och Lucia fick nya örhängen. Jag köpte ett jättefint halsband. Visar er imorgon när det är bättre ljus ute. Avslutade med våfflor och crepes med nutella och jordgubbar!

Kolla på Lexies nya smile när hon posar för bilder, haha! Så naturligt..

It was big waves today, which both Mikael and the kids was happy about. I’m a chicken! Haha. We went to a new place for dinner tonight. Very nice view! Walked around some shops and Lucia got new earrings. I got a new necklace, I’ll show you tomorrow when the light is better. Ended the trip with waffles and crepes with Nutella and strawberries!

Look at Lexie’s new smile when she’s taking pictures. Haha! So natural..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons