Work mode on! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Work mode on!

Hemma i Västerås! När jag lämnade Micke igår var jag på bristningsgränsen. Så sjukt jobbigt! Ännu jobbigare att skiljas åt när man har haft det så bra. Det kändes lite bättre senare på dagen. Idag känns det okej, jag ska passa på att ta tag i en massa jobb. Måste fixa huset inför en ny house tour, måste fota allt, svara på Q&A, börja på min första veckovlog, fixa samarbeten..

I morgon ska jag ÄNTLIGEN fixa håret. Nya extensions, kanske ny längd och lugg? Men utväxten ska bort.

Jag kan förresten inte bestämma mig om jag ska köra på Svenska eller Engelska på mina videos.. HJÄLP MIG!

Home in Västerås! When I left Mikael yesterday it felt like I was gonna have a mental breakdown. Just hate being without him now! Even harder when we have had the best time. It felt a bit better later in the day. Today I feel ok, I´m gonna get loads of work done. I have to fix the last things for the house before I film the new house tour, have to take pictures of everything, answer more questions from the Q&A, start filming my first weekly vlog, get collaborations done.. 

Tomorrow I´m finally getting my hair done. New extensions, maybe new length and bangs? The roots are going!

I can´t decide if I should go for Swedish or English on my videos.. HELP ME OUT! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mary

  ❤❤❤Du är magnifik !!!
  Tack för den stora bloggen.
  Var är dina stövlar från?
  De är vackra, vackra, vackra!❤❤❤

 2. Filippa

  Hej, jag har följt dig på playmakers från början och jag tycker att du verkar så härlig och fin människa. Jag kollar också på din youtube kanal och jag tycker det skulle vara kul att du gör videos på svenska men du skulle ju kunna göra blandat tills du själv vet vad du vill ha. Om det kommer en till playmakers säsong då hoppas jag att du är med för ditt liv är så kul att följa. Du är så fin

 3. Cornelia

  Du känns mer naturlig på svenska. Inte för att du inte kan det engelska språket, utan för att man märker att du blir mer dig själv när du pratar just svenska. Gillar verkligen dina vloggar!

 4. Ellen

  Åhh Villen underbar familj ni är! Älskar era vloggar, er medverkan i playmakers samt dina blogginlägg. Ni är verkligen inspirerande!! Gällande dim fundering kring om du ska vlogga på engelska eller svenska så skulle jag personligen uppskatta svenska mest, men jag förstår om det kanske blir mer naturligt att det blir på engelska hemma i Glasgow. Ha en fin dag underbaraste du! 🙂 Kram på dig

Annons