The hotel we stayed at! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

The hotel we stayed at!

Har fått många frågor om vad hotellet hette som vi bodde på. Vi bodde på Knossos Beach som ligger 15 minuter ifrån flygplatsen i Heraklion, Kreta. Hotellet var väldigt fint utseendemässigt. Runt omkring är inte lika fint och inga jättebra restauranger i närheten men deras egen restaurang vid poolen var väldigt bra. Som vi upptäckte näst sista kvällen. Jag har kommit fram till att maten i Grekland inte är något för mig.

Det är ett 5 stjärnor på detta hotell. Men jag tycker inte att servicen eller maten höll det. De lyckades bland annat slarva bort Lucias snutte som hon haft sen hon var en bebis. Den låg i sängen och den försvann. Förmodligen åkte den med i tvätten men vi bad dem leta efter den varje dag. Vi fick den aldrig tillbaka. Det är så sorgligt!

Got many questions about the hotel we stayed at. We stayed at Knossos beach that is 15 minutes from Heraklion airport, Crete. Hotel was really pretty. The surroundings not as nice and not many great restaurants. But their own pool restaurant was really good. Which we found 2nd last night. I don’t think the Greek food is my thing thou.

Its a 5 star hotel. But I don’t think the service or food was good enough for that. We lost Lucia’s blanket over there. She’s had it since she was a baby. She had it in the bed and then it was gone. Probably in the laundry with the sheets. We asked them to look for it every day. Didn’t get it back! It’s so sad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons