Polarn O. Pyret – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Polarn O. Pyret

I annonssamarbete med Polarn O. Pyret Snart är det dags för skolstart och hos Polarn O. Pyret hittar ni kläder med galet bra kvalitet. Jag har använt deras ytterplagg till barnen varje år. Deras skalkläder håller i evigheter. Nu när Lexie växt ur de kläderna hon ärvde från Lucia så skickar vi vidare dem till deras mindre kusin. Så bra är deras kvalitet!

Barnen ÄLSKAR deras rosa sett. Så mysigt och perfekt för hösten.

Mössa, fleece och skaljacka. Perfekt för hösten och även vintern för oss här i Glasgow.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hejsan, har en fråga till dig: dricker du mycket alkohol när du väl dricker (är ute med vänner och så?)

  Jag vet ju att du har problem med ångest vilket jag också har, speciellt dagen efter jag har druckit alkohol, jag kan få riktigt grov bakisångest i två dagar men ändå dricker jag av någon anledning. Vad har du för relation till alkohol/fest nu i samband med din ångest? Och om du har bakisångest hur hanterar du det då?

  Tack for en bra blogg!

  Kram

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Hej! Jag brukar dricka ett par glas. Jag blir aldrig full. Visst blir jag påverkad men jag gillar inte känslan av att tappa kontrollen. Så för mig funkar det rätt bra, ingen värre ångest dagen efter. Jag tål rätt mycket också utan att bli påverkad. ☺️ kram

Annons