VLOG – Shopping for me and the kids. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

VLOG – Shopping for me and the kids.

Jag har sån prestationsångest. Det känns som att jag sätter så hög press på mig själv ibland. Men alla vloggar måste inte innehålla något stort, något extra. En helt vanlig dag är ju också helt okej, eller hur? Jag vet att det är vad jag gillar att kolla på. Men sen tänker jag, varför skulle någon vilja se det här? Oh well. Här kommer en vlogg, från 2 helt vanliga dagar. En hel del pratande från min sida..

I have performance anxiety. It feels like I´m putting so much pressure on myself sometimes. All vlogs doesn´t have to contain something big, something extra. Just a regular day is fine as well, right? I know that that´s what I like to watch. But then I think, why would someone want to watch this? Oh well. Here´s a vlog, from 2 regular days. A lot of talking from me. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Det jag gillar bäst att läsa/se, är just vardagen, vardagen med barn, att livet inte alltid är asroligt jämt, upp o nedgångar. Sånt som jag kan relatera till och känna igen mig i 🙂 Skulle du ha fullspäckade dagar med events hit och dit och orka uppdatera bloggen/vara en bra mamma/sköta huset osv – då skulle det ge mig prestationsångest 😂 Fortsätt precis som du gör 😘

  2. Emma

    Jag tycker det är skönt att det inte händer så mycket. Det är vardag. Man kan relatera. Speciellt om man har barn i samma ålder som dig. Så fortsätt!

Annons