New goals and ideas! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

New goals and ideas!

Visste ni att jag avskyr att handla mat? Det är verkligen något jag drar mig för. Speciellt med barnen. Att handla själv funkar, ibland. Men om det är något jag lägger över på Mikael så är det att handla mat. Online funkar ju också, vet inte varför jag inte gör det oftare.

Jag har skrivit ned alla mina idéer, hittat massor av bilder på inspiration som jag sparat ned. Jag känner att kreativiteten kommer smygande tillbaka! Wiho. Jag har även bestämt mig för att lära mig redigera mina videos i Premiere Pro istället för iMovie. Jag har ju bara kört på iMovie hittills för att det funkat bra för det lilla jag vill göra. Men nu känner jag att det är dags att ta det till en annan nivå. Så nu kör vi! Jag kollade precis på en tutorial på youtube och känner att det kan ta en stund att lära sig allt, haha. Bara testa sig fram! Man lär sig på vägen. Det får bli min kvällsaktivitet medan mannen är på hotell.

Did you know that I hate grocery shopping? I struggle to do it. Especially with the kids. To do it by myself is ok, sometimes. But I´d rather Mikael doing the grocery shopping. Online works fine as well! Need to do that more often. 

I´ve been writing down all my ideas, been looking for loads of pics for inspiration. I feel that the creativity is coming back. Yey! I´ve also decided to learn how to edit my videos in Premiere Pro instead of iMovie. I´ve only used iMovie until now, because it´s been fine for the simple things I´ve done. But now it´s time to take it to another level. So let´s do this! I just watched a tutorial on youtube to learn. I feel like it´s gonna take a while, haha. I just have to test it out. I´ll learn stuff on the way, as always. That will be my activity for tonight while my husband is at the hotel. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Om du tycker det är så jobbigt, satsa på att göra det online när mannen är borta och spara din energi till annat 🙂 Vissa fighter är inte värda att tas, man ska ju se till att ha energi till sig själv och barnen också! 🙂

Annons