No kids in our bed! After 7 years.. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

No kids in our bed! After 7 years..

Plötsligt händer det! Båda barnen sover i deras rum. Det tog oss 7 år.. Jag har iofs haft lika stort behov av att ha barnen hos mig. Har inte riktigt kunnat sova utan dem. Men nu är det SÅ SKÖNT! De delar på en 180-säng. Jag tror det är räddningen, annars tror jag inte Lexie hade sovit utan mig. Nu somnar de till och med själva! Vi har behövt natta dem båda varenda kväll. Sitta kvar tills de somnar.

Lexie är för övrigt helt besatt av Geisha just nu. Så fint att se den kärleken!

Suddenly it happens! Both kids sleep in their room. It took us 7 years.. I have had the same need thou. Slept better with them! But now it´s SO NICE. They share a big bed, I think that´s the reason Lexie is ok with sleeping without me. They even fall asleep on their own now. We have always been in the room with them until they are sleeping. 

Lexie is obsessed about Geisha btw. Love seeing the love they have for each other! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons