Josefin Lustig

PRP Vampire hair treatment?!

ÄLSKAR mitt hår på den här bilden.

Jag har kommit över den här behandlingen, där man tar sitt blod och sen sprutar men det i hårbotten. Jag är väldigt sugen på att testa. Men jag vet ingen som gör det här i Glasgow. Måste kolla runt ordentligt. Jag vill bara få tillbaka mitt eget hår nu. Jag har börjat äta hårvitaminer igen, jag beställde även hem MSM tabletter som jag ska börja äta idag.

Vet ni något om denna behandling? Någon som testat?

I LOVE my hair on this picture. 

I´ve com across this treatment, PRP or the vampire treatment as it´s also called. You take blood and inject it in your scalp. I really want to try it. I´ve heard it´s supposed to be great. I don´t know anyone doing it here in Glasgow thou. I need to do my research! I just wanna get my hair back now. I´ve started to eat vitamins again and I also ordered MSM tablets that I will start with today. 

Anyone know where I can get this treatment done? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. louise

    Josefin, a couple of the hair transplant places in Glasgow offer this treatment, may be worth a shot. Your hair always looks lovely and thick though!