Josefin Lustig

I´m going for a short bob!

Jag är inte nöjd med mitt hår.. Jag fick ett infall och tog ut mina extensions igår. Jag kände att jag ville vila håret och kunna göra ordentliga behandlingar. Svårt att komma åt allt mitt eget hår utan att förstöra fästena. Så vi får se hur länge jag klarar mig utan håret. Det ligger och väntar på mig i lådan så det är ju bara sätta fast det igen när jag känner för det. Nu kör jag på olaplex, inpackningar, Nioxin schampoo och balsam. Jag måste bara klippa mig! För just nu har jag hockeyfrilla. Inte så sexigt. Mitt överhår har i alla fall växt en del men behöver några cm till innan det blir bra. Men planen är i alla fall att få till något liknande som på bilderna ovan! En kort bob för att få allt att växa till samma längd. Vi börjar där!

Om ni har några grymma tips för ett hälsosamt, snabbväxande hår så dela gärna med er!

I´m not happy with my hair. I took my extensions out yesterday. I just feel like I want to give my hair a rest. Be able to treat it properly and it´s hard doing that with so much extensions in it. So we´ll see how I get on without extensions now. It´s waiting for me at home thou, so I can just put them in whenever I feel like it. I´m gonna focus on treatments, olaplex, Nioxin schampoo and conditioner. I need a haircut thou. It´s all different lengths now. But my upper hair has grown a bit which is good. Just need a few more cm! But the plan is to get my hair to look somethings like the pics above. A short bob so that my hair can grow out to the same length. We´ll start there and see how it goes! 

If you have any tips for a healthy fast growing hair, let me know! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Ricinolja!! Sett magiska resultat alltså. Kände en gäng inte igen en kund pga hon fått så långt hår på så kort tid. Trodde det var förlängning!

  2. Sanna

    Jag håller på med samma pyssel som du med olika tabletter som ska förbättra kvaliten, olaplex schampo och balsam och att inte använda hårsnoddar så mycket . Men fan va jobbigt det är när man inte riktigt är nöjd med sitt hår 🙁