Josefin Lustig

My new hair!

Nu har jag klippt håret! En tjej kom över och klippte mig lite snabbt idag. Så glad att folk ställer upp så snabbt. Slapp även släpa med barnen till frisören, ett stort plus! Såhär blev det alltså. En kort bob! Det känns väldigt bra än så länge. Jag behöver få sidorna och övre håret att växa ikapp lite bara. Men nu är det full fokus på att få håret att växa. Mitt hår är inte i dålig kvalitet längre, så det är positivt. Mitt hår är så lent, stor skillnad från löshår. Lite ovant nu, hehe! Jag älskar att kunna ha halva håret uppsatt. Det har jag saknat.

Nu får vi se hur länge jag klarar mig utan extensions, hehe! Känns skönt att ha de hemma så jag kan sätta i det när jag känner för det i alla fall.

Nu är Micke hemma och vi ska ha fredagsmys. Han och barnen är iväg och köper godis just nu. Hoppas ni får en härlig helg!

I´ve cut my hair! A girl stopped by for a quick haircut today. So happy that she could come over that quick to get it sorted. So here´s the result. A short bob! It feels really good so far. I just need my sides and upper hair to grow a bit. That´s the focus now, treating the hair and make it grow. The quality of my hair isn´t bad at all now. It´s so soft, compared to extensions. I love to be able to have half my hair up. Missed that! 

Now we just have to see how long I can go without extensions, hehe! It feels good that I have them at home so I can put some in whenever I feel like it. 

Mikael is home now, he´s away getting some sweets with the kids. Then it´s cosy time in the sofa! Hope you´ll have a great weekend. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Så himla snyggt!

  Jag har precis kollat färdigt på alla säsonger av Playmakers (blev visst besatt hehe) och måste bara säga två saker:
  Du verkar vara en underbar person och en fantastisk mamma!

  Kram Linnea

 2. Sema

  Jätte snyggt blev det:)

  Vilka msm tabletter använder du?
  Kan man kombinera dem ihop med priorin, undra?

  Kan itne du skriva ner vilka produkter du använder, tycker sånt e as kul:).

  Försöker få mitt gamla hår o växa tillbaka JSG med, hade så tjockt o fint hår..nu är de så tunt 🙁

 3. Victoria

  Du kler virkelig kort hår😁 du burde teste ut halo beauty, har sett utrolige resultater for hud, hår og negler med de vitaminene! Kanskje verdt å teste 😊

 4. Victoria

  Hei😊

  Håret ble veldig fint syns jeg, du kler kort hår! Kanskje du skal prøve HaloBeauty.com? Har sett utrolige resultat for hud, hår og negler med de vitaminene. Verdt å teste ut ihvertfall! 😁

 5. Frida

  Du passar väldigt bra i kort hår. Ser tjockare och friskare ut. Cool frisyr till cool tjej. Tror jag tar med denna frisyr till min frisör k nästa vecka. Kram!