Josefin Lustig

More outfit posts?

Boots Urban Outfitters, jeans Levi´s, hoodie Balenciaga, bag Alexander McQueen.

Gillar ni när jag postar outfits? Då får ni gärna kommentera här och gilla inlägget så jag vet om det är något jag ska fokusera mer på!

Idag var Lexie´s sista inskolningsdag på Kindergarten så imorgon börjar hon full tid. Då blir det mer tid över för mig att fokusera på träning, jobb och mig själv. Det har vart en lång sommar!

Do you like when I post outfits? Leave a comment and like this post so I know is it´s something I should focus more on! 

Lexie is starting Kindergarten full time tomorrow. More time for me to focus on working out, work and just me. It´s been a long summer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Jag känner att: Skriv det du vill skriva, gör det du vill göra, posta det du vill posta. Våga tro på att folk vill läsa det du vill skriva och visa. Tänk inte så mycket på att anpassa dig, förstår du? Jag vill läsa och se det du VILL dela med dig av!
    Menar bara väl och önskar att du ska börja tro mer på dig och att det duger.
    Kom igen! Skriv det DU vill skriva och visa oss det DU vill.visa. Tror att det kommer vara enklare och roligare för din del och vi kommer att få läsa nåt som inte alla andra skriver och visar 🙂 Du är grym och tack för allt du delar med dig av 🙂 Det är så roligt att följa er i playmakers!

  2. Malin

    Jag gillar outfits inlägg! 😊 Skönt att kunna fokusera på sig själv, det är det enda som gör att jag ser fram emot när lillen börjar på förskola. För just det här att vara ifrån honom är ju inte roligt…