Josefin Lustig

VLOGG – Barnen börjar skolan här i Glasgow

 En ny vlogg är uppe! Det är några dagar från barnens första vecka i skolan. Det skiljer sig ju en del med skolan här och i Sverige.

Jag skulle vilja fråga en sak, behöver er åsikt. Jag lägger ju in undertext på Engelska så att alla ska förstå. Men det tar sån tid när jag pratar mycket. Så jag tänkte kolla med mina Svenska följare, eftersom det är flest från Sverige. Gillar ni när jag pratar och förklarar mycket eller mindre prat?

A new vlog is up! A few days from the first days of the school week. 

This time I just couldn’t´deal with putting subtitles on the whole vlog. It´s taking too much time. It´s subtitles on the half thou. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Älskar att Lucia avslutar dina meningar! Så söt 😀 Föredrar när du pratar mycket, roligt att höra vad som händer, varför det händer och dina tankar om allt 🙂

  2. Maddis

    Mer snack och på svenska, eller kvittar egentligen vilket språk. 😅 😍 men däremot är de så roligt att höra när barnen pratar de två språken. Helst lexie😄 så sött. Och du är så jävla bra!!! Erkänner att jag spolade över på fösta säsongerna du va med på play makers. Men nu måste jag tillbaka och se dem😁 älskar er! Familjen bäst 👌🏻