“It´s like having a tennis ball in the throat that you can´t swallow” – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

“It´s like having a tennis ball in the throat that you can´t swallow”

Jag har letat efter en leopardkjol och sprang på den här på H&M Trend i fredags. Perfekt färg!

Tack för alla era kommentarer på förra inlägget. Jag har nog insett att det är just ångest. Blev ju ganska uppenbart efter alla era kommentarer. En av er skrev att det är som att ha en tennisboll i halsen som man inte kan svälja. EXAKT så känns det. Det sitter fortfarande i. Jättejobbigt, för det får mig samtidigt lite illamående. Jag är inte på topp nu med andra ord. Den här jäkla förkylningen gör det inte bättre. Hade sett fram emot en veckas träning, komma i form. Men jag får nog tänka om. Jag vet varför jag känner som jag gör just nu. Det är just det när jag blir kvar här ensam med barnen och Micke ska till Sverige. Det är jävligt tufft. Jag vill ju bara åka med. Ibland önskar jag att barnen var mindre och vi inte hade skolan som höll oss kvar.

Jag ska nog se om jag kan boka in spa imorgon. Det hade vart skönt.. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att överleva den här hösten, det är väldigt mycket ensamtid som jag måste hantera.

I´ve been looking for a leopard skirt and I ran into this one at H&M trend this Friday. Perfect colour! 

Thanks for all your comments on my last post. I´ve realized that it´s probably anxiety. It´s pretty obvious after all the comments. One of you wrote that it´s like having a tennis ball in the throat and you can´t swallow it. EXACTLY how I feel. It´s still there. So hard, it´s making me feel a bit sick as well. I´m not on top right now, to say the least. This cold is not making it easier either. I´ve been looking forward for a week in the gym, to get my fitness back. But I think I have to plan something else. I know why I´m feeling like this right now. It´s just so hard when I´m stuck here with the kids and Mikael is going to Sweden. All I want is to go there as well. It´s so though! Sometimes I wish the kids were smaller and we didn´t have school holding us back. 

I´m gonna see if I can book in for spa tomorrow. Would be nice.. Not really sure what to do to survive this autumn. It´s a lot of alone time that I have to handle.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    De är så tråkigt att höra att du inte mår bra, tycker så synd om dig! Får en känsla i kroppen att jag bara vill åka å hälsa på dig och hjälpa till med de som behövs. För de är exakt de jag hade gjort om någon av mina vänner hade mått dåligt. Men då kommer jag på att de går ju inte eftersom vi inte känner varandra. Men de måste ju vara ett väldigt bra betyg på din blogg. Att du skriver och delar med dig av allt och på så vis släpper in oss läsare i ditt liv och din vardag. Skickar en massa styrkekramar och värme från Sverige och hoppas att du snart kan få en dag med mindre (helst ingen) ångest ❤️