The start of my hair growth! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

The start of my hair growth!

Jag färgade utväxten innan jag åkte från Sverige i somras. Så det var slutet på Juli. Det här är min utväxt sen dess. 1 cm på över 5 veckor. Normalt är ju 1 cm per månad. Men förhoppningsvis kan jag få igång hårväxten nu med lite olika tricks. Jag vill ju inte ha långt hår, utan jag vill bara att mitt hår ska bli lika långt. Få bort hockeyfrillan liksom..

I had my roots done before I left Sweden this summer. End of July. This is how much my hair has grown since then. 1 cm in over 5 weeks. It´s normal for the hair to grow 1 cm in a month. But hopefully I can get mine to grow faster with some tricks. I don´t want long hair, just my hair to be the same length. 

Jag har köpt kallpressad ricinolja. (Castor oil på engelska) Jag tänker att jag ska köra det 1-2 gånger i veckan. Håret ska kunna växa upp till 4 cm per månad när man använder det 1 gång i veckan. Jag tänker att jag håller er uppdaterade! Nu har jag ju bilder på hur det ser ut nu och så mäter vi utväxten vecka för vecka.

I´ve bought cold pressed castor oil. I´m thinking that I will use it 1-2 times a week. The hair is supposed to be able to grow up to 4 cm a month if you use it once a week. I´ll keep you posted! I have pictures of my hair now and then I´ll measure it every week and see how it goes. 

Jag blev tipsad om att använda en “scalp exfoliating” produkt så jag beställde den här igår. Den hade kommit medan jag hämtade barnen på skolan. ÄLSKAR next day delivery! Jag beställde det halv 11 igår kväll. I alla fall, en scalp detox är något man tvättar hårbotten med innan schampo. En gång i veckan! Det är för att göra rent ordentligt och öppna upp hårsäckarna så att håret kan växa snabbare och bli starkare. Den högra köpte jag till för att den verkar bra, ett serum med en massa bra ämnen som gör att håret ska växa och bli fylligare. Serumet är något du har i varje dag, inget man tvättar ur.

A hairdresser told me to look for a “scalp exfoliating” product so I ordered this one last night. It came while I picked up the kids. LOVE next day delivery. I ordered these 10.30 last night. Anyway, the scalp detox is something you use before schampoo. Once a week! It´s meant to widen the follicles and allow more hair to grow in healthy and faster. The right one I just added because I think it might work. A serum that´s supposed to make your hair grow and get fuller. You use the serum everyday, no rinsing out. 

Och här har vi vitaminer som jag äter. Har inte ätit dem så länge så vi får se hur det går, tar ju ett litet tag innan man märker skillnad.

And here´s some vitamins that I´m eating. Haven´t been on them for too long so need to wait until I see a result. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marte

    Så bra at du lar håret vokse i fred og ro 🙂 Det er nok smart å forsøke å ikke bleke håret på en stund… det er tøff behandling og gjør håret svakt. Blir det for mye utvekst, er det jo superfint å legge inn slinger av mørk blond 😁👍

Annons