First IPL facial done! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

First IPL facial done!

Jag gör naglarna och IPL på samma ställe och under dem så finns en nyttig restaurang, brukar oftast gå dit efter om jag hinner. Idag valde jag en nyttig grön juice, sötpotatis och halloumi med guacamole.

I do my nails and the IPL at the same place, under them there´s a healthy restaurant which I normally go to after if I have enough time. Today I had a healthy green juice, sweet potato & halloumi fries with guacamole. 

Idag upptäckte jag att de börjat sälja NOCCO där, drömmen!

Today I noticed that they have started to sell NOCCO there, the dream! 

Här har vi före och efter min behandling. Vi gjorde IPL laser, en peeling och avslutade med en lampa som dämpar inflammationen. Det tar ju ett tag innan man ser resultatet. Tar ca 5-7 dagar innan det läker. Kommer bli torr, så ska det läka och så ramlar det bort. Så vi får se om ett par dagar hur det blir. Har i alla fall bokat in en till behandling om 3 veckor. Det känns ju när man gör IPL. Gjorde lite ont men helt klart värt det. Jag är ganska smärttålig så för mig var det okej! Vet att vissa använder bedövningssalva innan men det gjorde inte hon.

Here´s a before and after on my treatment. We did, IPL laser, a peel and finished off with a light that takes the inflammation away. It will take some time before we see the result on this. Takes 5-7 days before it´s healed. I´m gonna get dry while it´s healing and then the dry parts will fall off. So we´ll see how it´s turning out in a few days. I´ve booked the same treatment in 3 weeks time. IPL does hurt a little bit. But it´s so worth it! I know some people use numbing cream before but she didn´t do that on me. I´m ok with pain so for me it was ok. It doesn’t take that long. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Hej! Har följt din blogg ett tag nu. Har försökt kommentera detta tidigare men det har alltid strulat så jag tror inte att det har kommit fram.
  Jag vill att du googlar kopparförgitning. Det finns även en grupp på Facebook som man kan läsa mycket i. Här är en länk: http://kopparspiral.blogspot.com/?m=1

  Det du beskrivit det senaste: hyn, ångest, pms, depression, håravfall, förlamande trötthet osv osv. Allting kan kopplas samman till koppar. För visst hade du haft en kopparspiral? Man kan få en kopparförgiftning ändå, utan spiral, som jag fick. Allting som du upplever till och från upplever jag också (kanske inte är samma anledning, men det kanske kan vara).

  Så gå in och läs på! Känner du igen dig? Då skulle jag rekommendera dig att göra en hårmineralanalys och ta kontakt med en duktig naturläkare.

  Kram!

Annons