He came home with gifts! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

He came home with gifts!

Micke kom hem med presenter! Jag bad honom gå förbi Acne medan han va i Stockholm. Jackan var jag ju ute efter och t-shirten hittade han åt mig. Jag har letat efter en t-shirt med text runt halsen. Så hittade han denna där och visste att jag ville ha en sån! Fanns i både dam och herr, jag valde den från herravdelningen då jag tyckte den va finare.

Tennisbollen i halsen har jag förresten inte känt av alls på flera dagar nu! Det känns så skönt. Jag är så glad att jag tog tag i att skaffa en livscoach, är glad att jag har satt igång med att ta hand om mitt inre och yttre på riktigt, få håret att växa och även få ordning på hyn. Jag mår bra av att ta hand om mitt yttre. Ska boka in en massage i dagarna också. Det har inte blivit av än. Ska försöka göra det oftare! Man mår ju mycket bättre av det.

Micke är ju hemma nu, jag behöver inte hämta barnen idag! Då borde jag ju vika den gigantiska tvätthögen..

Mikael came home with presents! I asked him to stop by the Acne store when he was in Stockholm. I wanted the jacket and he found the t-shirt for me as well. I´ve been looking for one with font around the neck. So he found that one and knew I wanted it! They had it for women and men but I liked the one for men better so that´s the one he got. 

The tennis ball in my throat is gone! Haven´t felt it for a couple of days. It´s so nice. I´m so happy that I finally got myself a life coach! Happy that I´m really taking care of my inside and my outside now. Finally getting my hair to grow properly, fixing my skin. I feel good when I take care of my body and how I look. I´m gonna book a massage, haven´t done that yet. Need to get that done more often! Makes you feel so much better. 

Mikael is home, so I don´t have to do the pickup today! So I should maybe take care of that giant pile of clothes.. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons