I`M ON FIRE! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

I`M ON FIRE!

Kom nyss hem från middag från vår favoritrestaurang! Nu ska barnen sova när som och vi ska kolla idol och Love Island. Hösten är ju så mysig på många sätt, bland annat alla bra program som drar igång.

Älskar färgkombinationen på dagens outfit! Nya jackan är ju bara perfektion också. Jag har storlek 36, gillar när det är lite oversize.

2 inlägg om dagen nu 2 dagar i rad. I´m on fire! Haha. Jag ska försöka få till fler inlägg lite oftare. Jag gör ju minst 1 om dagen men det vore ju bra med 2. Älskar när saker bara rullar på. Känner att jag har ett bra flow nu! Massor av kul samarbeten, inspirationen finns där, energin börjar bli bättre. Livscoach kanske var mitt bästa beslut någonsin? Hehe. Kanske skulle skaffa sig en höger hand när man ändå är på gång.

Just got back from dinner at our favourite restaurant! The kids are going to bed now and we are gonna watch Swedish Idol and Love Island. Autumn time is so cosy in many ways. One is definitely all the tv-shows that starts. 

Love the colour combination of todays outfit! The new jacket is just perfection. I´m wearing 36, I like when it´s oversized. 

2 post a day 2 days in a row now. I´m on fire! Haha. I´m gonna try and get more posts in more often. I do at least 1 a day but it would be great if I managed 2. I love when things are just going smooth. I feel that I´m in a good flow now! Loads of fun collaborations, inspiration is there, energy is getting better. Life coach might have been the best idea ever? Hehe. Maybe I should get myself a right hand while I´m at it. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons