IPL FACIAL – ONE DAY AFTER TREATMENT – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

IPL FACIAL – ONE DAY AFTER TREATMENT

Före behandlingen och idag, dagen efter.

Jag känner att huden är väldigt torr, min akne har börjat torka ut. Man vill ju helst bara pilla men jag ska låta bli! Annars kan det bildas ärr. Det vill vi inte! Man ser även mycket “fräknar” på bilden från idag, på kinden. Det är sånt som kommer upp och kommer att läka och försvinna. Tänker att jag uppdaterar mer om ett par dagar, men ville i alla fall visa hur det är såhär dagen efter. Man ser i alla fall att inflammationen är mycket bättre. Inte lika röd och det håller på och läker. Jag är peppad!

Before treatment and today, one day after. 

I feel that my skin is very dry, the acne is starting to dry out. Just want to scratch them but I won´t! Otherwise I might get scarring. And I don´t want that! You can also see lots of “freckles” on the picture from today, on my cheek. That´s what´s coming up from underneath and that will heal and go away. I will update more in a few days. Just wanted to show how it is one day after. You can see that the inflammation is much better. Not as red and it´s starting to heal. I´m excited! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons