My hair growth result after 1 week! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

My hair growth result after 1 week!

Det har gått en vecka sen jag la upp mitt förra inlägg där jag började köra mina olika steg för att få håret att växa. Läs det inlägget HÄR. Jag har inte ätit MSM och Skin, hair and nails tabletterna på ett tag. Jag har svårt att svälja stora tabletter och när jag hade ångest och även var förkyld så kändes det som att tabletterna skulle fastna i halsen. Men nu när förkylningen och även tennisbollen i halsen är borta så ska jag börja igen.

Men kolla på utväxten! Jag skulle nog säga att håret har växt uppåt 1 cm på en vecka. Det är ju galet bra! Jag sitter med ricinoljan i precis nu. Ska hoppa in i duschen om ett tag då jag måste åka och hämta barnen sen. Men jag har haft oljan i ungefär 2 timmar. Jag har inte sovit med oljan i någon gång, tycker det känns så bökigt och att smutsa ned sängen. Men jag brukar ha den i minst 2 timmar när jag kör. Man måste tvätta håret 2 gånger efter för att få ur all olja. På den här veckan så har jag haft oljan i 2 gånger. Samt tvättat håret med skrubben för hårbotten en gång.

Jag är i alla fall jättenöjd hittills. Bara fortsätta nu och det blir spännande att se hur det fortsätter härifrån.

Är det någon av er som har börjat testa också? Vore kul att höra om ni fått något resultat i så fall.

There´s been 1 week since I posted about my plan on growing my hair. Read that post HERE. I haven´t been eating the MSM and Skin, hair and nails tablets in a while. Because I have a hard time swallowing tablets and now when I had the “tennis ball” in my throat and a cold it felt like they were gonna get stuck. But I´m gonna start with them again now when it´s all better. 

But look how much it has grown! I think it´s grown up to 1 cm on just 1 week. I think that´s really good! I´m sitting with the castor oil in my hair right now. Gonna jump in the shower soon, need to pick the kids up in a while. I´ve had it in for about 2 hours. I haven´t slept with the oil in my hair, feel like it´s too messy. But I have it in at least 2 hours when I use it. You have to wash your hair 2 times to get it out. I always wash my hair twice! This week I´ve used the oil 2 times. And used the exfoliant for my scalp once. 

I´m very happy with the result so far. Just keep going and see how it´s gonna go from here. 

Anyone else that´s tried it yet? Would be great to hear if you´ve had any results. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Ja fast alla frisörer jag vart till säger att det inte är det som är problemet. Mitt hår är okej i kvalitén nu.

 1. Hanna

  Ett tips är att först shamponera direkt i torrt hår på oljan, sen skölja och tvätta igen som vanligt 🙂 tycker det blir renast så 🙂

 2. Emelie

  Hej!
  Jag testade
  Ricinolja för några år sen och då växte mitt hår jätte mycket! Innan jag använde ricinolja så växte mitt hår bara till axlarna men sen när jag började så blev mitt hår jätte långt på bara två månader,och fick jätte bra kvalitet på mitt hår! Sen slutade jag för tre år sen och nu är jag i samma sits igen och mitt hår är kort och jätte tunt så nu har jag börjat med ricinoljan igen för att se om det blir bättre igen! Håller tummarna för oss😃 kram

 3. Veronica Mörk

  Hej! Hur är ricinoljan mot resten av håret? Blir det slitet/torrt lätt?
  Är själv sugen på att testa, då jag är i samma ”hårsituation” som dig 😊

 4. Veronica Mörk

  Så himla bra att det blir sån skillnad!
  Hur tycker du övriga håret blir av att använda ricinoljan? Har hört att det blir otroligt tort och slitet efter användning av oljan, då den kan täppa till och lägga sig som en hinna i hårbotten(så att hårets naturliga oljor inte kommer ut, om du förstår). Är själv i samma situation med min långsamma hårväxt men har även slitet o känsligt hår, och vill så gärna testa 😊! Toppenbra blogg förresten 😊!!

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Jag har inte märkt att mitt hår blivit sämre i kvalitén. Jag använder iofs olika produkter på längderna för att behålla det friskt. Gör olika inpackningar, olaplex osv 🙂 Använder också kokosolja i längderna medan jag kör ricinoljan i botten mest.

 5. Veronica

  Så himla bra att det blir sån skillnad!
  Hur tycker du övriga håret blir av att använda ricinoljan? Har hört att det blir otroligt tort och slitet efter användning av oljan, då den kan täppa till och lägga sig som en hinna i hårbotten(så att hårets naturliga oljor inte kommer ut, om du förstår). Är själv i samma situation med min långsamma hårväxt men har även slitet o känsligt hår, och vill så gärna testa 😊! Toppenbra blogg förresten 😊!!

Annons