Happy birthday to my big little girl! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Happy birthday to my big little girl!

När hände detta? Lexie är 4 år idag! Det gör mig tårögd. Min lilla stora tjej! Jag är så stolt. Jag måste erkänna att jag och Micke gör de bästa barnen. Hälften honom hälften mig. Lucia är morgonmänniska, precis som Micke. Lexie är så morgontrött, precis som mig. Lucia somnar innan Lexie varje kväll, precis som att Micke somnar innan mig. Jag och Lexie har svårare att somna.

Vi kommer fira Lexie mer imorgon. Micke är borta idag och ska spela ikväll. Sen på lördag har Lexie sitt party. Så vi firar henne i 3 dagar.

When did this happen? Lexie is 4 years old today. Can make me cry! My little big girl! I’m so proud. I have to say, me and Mikael make the best kids. Half him half me. Lucia is a morning person, just like Mikael. Lexie is so tired in the morning, just like me. Lucia always fall asleep before Lexie. Just like Mikael before me.

We will celebrate Lexie more tomorrow. Mikael is playing tonight. Then on Saturday she’s having her party. We’ll celebrate her 3 days. Hehe!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Grattis till Leixe! 🙂
    Hade varit roligt om du berättade om hennes presenter, har en blivande fyra-åring här hemma och skulle gärna få lite förslag.

Annons