Lexie´s 4th birthday party! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Lexie´s 4th birthday party!

Oj vilken dag! Jag är SÅ TRÖTT nu. Idag var det Lexie´s kalas! Lucia och Lexie var utklädda till LOL dolls. Nu är jag redo för sängen. Jag bakade förresten inte tårtan själv. En tjej svarade sån tur var och hon kunde klämma in att göra en tårta åt oss. Tack gode gud för det, haha. Så på kalaset körde vi pinata, hårspray och face paint.

Nej, jag måste gå och lägga mig. Barnen verkar dock inte känna samma sak, de leker med alla presenter.

Wow, what a day! I´m SO TIRED now. It was Lexie´s birthday party today. Lucia and Lexie were dressed up as LOL dolls. I´m so ready for bed. Oh, I did not bake the cake! A girl came back to me and said she could squeeze it in. Thank god! Haha. At the party we had a unicorn piñata, hair spray and face paint. 

No, I need to go to bed. The kids doesn´t seem to have that in mind. They are playing with all the presents Lexie got. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons