Leopard bed sheets! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Leopard bed sheets!

Jag beställde hem nya lakan häromdagen. Fick dem igår! Älskar. Dessa är från Urban Outfitters. Vet att H&M Home har också.

Jag känner mig lite stressad. Är väldigt mycket jobb nu! Det är verkligen mycket såhär efter sommaren. Samtidigt så är det samarbeten som man inte vill tacka nej till. Det är så kul men just nu känner jag mig lite grötig i huvudet. Måste strukturera upp lite känner jag. Så jag har koll på läget.

Nu väntar jag på att Micke ska komma hem efter match. Känns som han vart borta i evigheter.

Jag kanske borde passa på att fota barnen faktiskt.. Solen skiner! Vi får se om jag får med dem på det. Då har vi det att checka av från att göra listan.

I ordered these sheets the other day. Got them yesterday! Love. These are from Urban Outfitters. I know that H&M Home have some as well. 

I feel a little stressed. I have so much work going on right now! It´s always loads after the summer. But it´s so much fun collaborations that I don´t want to say no to. It´s fun but I also feel a bit lost. I need to get things structured. 

I´m waiting for Mikael to get home now. Feels like he´s been away forever. 

I might actually try and get some photos done with the kids.. Sun is shining! We´ll see if I manage to get them to do it. Then I can check that off the to do list. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons