Söndagsångest på en måndag. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Söndagsångest på en måndag.

Gillar den här frisyren! Jag känner att det var länge sen jag kände mig fin i håret nu. Otålig.. Men det är bara kämpa på. Väx håret, väx.

Jag känner att jag har lite söndagsångest. Det är inte söndag idag. Men det känns som så! Eftersom att barnen vart hemma. Jag har vart väldigt produktiv idag ändå. Vart fint väder, barnen har lekt bra ute. Men sen så berättade Micke att han ska iväg imorgon för det är bortamatch på onsdag. Jag trodde det va hemmamatch. Så segt!

I like this hairstyle! I feel that it was a long time ago that I felt pretty in my hair. I´m so inpatient. But I just need to wait.. Grow hair, grow! 

It feels like I have Sunday anxiety. Even thou it´s not Sunday. Feels like it! Because the kids have been home today. I´ve been very productive today. Been nice weather, kids have been playing well outside. But then Mikael told me he´s going away tomorrow because they are playing away on Wednesday. I thought it was at home. That sucks! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons