Filmen om Alexander – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Filmen om Alexander

Jag ligger ensam i sängen. Micke är på hotell. Jag började kolla på Filmen om Alexander på Dplay. Herregud alltså. Jag gråter konstant. Var tvungen att gå in till barnen och pussa på dem. Vet inte ens vad mer jag ska skriva. Se Filmen om Alexander. Så fruktansvärt sorgligt och så äkta. Livet..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. O. R

    Tittade på den igår… Satt å fulgrät hela avsnittet vilken otroligt fin kille och som han kämpade. Han gick verkligen rakt in i hjärtat! ❤️ Va tvungen och pussa massor på min son på kvällen och verkligen ta mig tid att genuint lyssna och uppskatta tiden man har tillsammans!

  2. Elin

    åh, jag tittade på den förra helgen. Grät under hela den dryga timmen, inte bara för att det är sorgligt utan för att den är så fint gjord. För att han kämpade och spred glädje!

Annons