LOVE THESE NUDE SUNNIES!!! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

LOVE THESE NUDE SUNNIES!!!

I annonssamarbete med BestSecret
ÄLSKAR mina nya solglasögon och örhängen från BestSecret. Ville så gärna ha ett par solgalsögon som inte är svarta, dessa i nude från Jimmy Choo är perfekta! Jag använder i princip bara stora ringar i öronen och jag har vart ute efter ett par tjockare ett tag, så dessa blev perfekta.

Ni vet att BestSecret är ett hemligt modeparadis? Där bara medlemmar kan handla, man måste även bli inbjuden av en medlem. Vilket ni ska bli av mig nu! Gå in på den här länken: www.bestsecret.se/josefinlustig och bli medlem. Ett erbjudande för nya medlemmar: Handlar ni för minst 600 kr får ni 200 kr i rabatt. Det finns över 3000 varumärken och inget är äldre än 1 år. Allt är rabatterat upp till -80%. Galet bra!

Glöm inte att kika på min senaste youtube video där jag visar min vardagssminkning och visar även upp allt som jag shoppade hos BestSecret. Världens sötaste tofflor till barnen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alex

  Hej Josefin, älskar din blogg/ vlogg. Har försökt gå in via länken till bestsecret för att bli medlem men det kommer bara en sida med inloggningsuppgifter och inte registrering. Hur gör man?

 2. emmas

  Hej Josefin! Först vill jag bara säga att du är fin! Jag gillar din blogg och din youtubkanal. Jag är 35 år och lider också av svår acne. Vet inte hur jag ska få bort det. Det är fruktansvärt eftersom det är i ansiktet, och jag har väldigt svårt att täcka dom med smink. Ha en fin dag <3

 3. emma

  Hej Josefin! Först vill jag bara säga att du är fin! Jag gillar din blogg och din youtubkanal. Jag är 35 år och lider också av svår acne. Vet inte hur jag ska få bort det. Det är fruktansvärt eftersom det är i ansiktet, och jag har väldigt svårt att täcka dom med smink. Ha en fin dag <3

 4. Anna

  Hej,

  Jag känner igen mig sååå i hur du verkar känna för ditt hår (har själv inte känt mig fin i håret på flera, flera år). Jag blekte håret flera ggr från mörkbrunt (är blond i grunden) efter att ha befunnit mig på en 6-månaders resa = håret varit utsatt för solen i ett halvår + att jag inte mådde bra inombords. Detta var verkligen det sämsta jag kunde göra för mitt hår för. Det gick av, jag fick hockeyfrilla osv. När nytt hår började växa ut så började jag rycka bort detta för det kändes liksom “hårt” till skillnad mot resten av håret, så nu har jag typ fått ticks att dra ut nya hårstrån, vilket i sin tur lett till att jag konstant har massa nya hårstrån som står rätt upp på skallen och gör så att håret upplevs som frissigt.

  Jag tänker på mitt hår från det att jag vaknar på morgonen till att jag somnar på kvällen. Många tänker säkert “skärp dig, det är bara hår!”, men det är så mycket mer. Och när man tänker på håret konstant känns det ju aldrig som att det växer. Det känns inte kul att köpa nya kläder osv för att jag ändå inte kan känna mig fin. Nu är håret ändå i god form, men däremot har jag ju fortfarande mycket nya, “hårda” hårstrån, och jag jämför mitt hår med alla jag ser! Jag har accepterat att jag inte har generna för att få ett hollywoodsvall, men hur lång tid ska det behöva ta innan jag åtminstone kan känna mig lite nöjd med mitt hår!?

  Har också börjat med ricinolja och försöker verkligen avvänja mig med att rycka bort dessa nya hårstrån, nån gång måste de ju växa ut?! Vet inte varför jag skrev detta egentligen, men skönt att skriva till nån som kanske förstår att “hår är inte bara hår”. En fråga, upplever du också dessa “hårda” hårstrån, isf, hur hanterar du dem? Ett annat problem jag har är att jag HATAR att ha nytvättat hår, det blir så flygigt, vad tycker du om nytvättat hår? 🙂

  Ta hand om dig! KRAM!

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Ja men håret gör så mycket med hur man känner sig!! Det är en stor del av utseendet. Håret gör mer än någon tror! Jag tycker det är okej med nytvättat, fast då använder jag texture spray i. Annars är mitt så lent och går inte att göra nånting med 😆

Annons