Josefin Lustig

ETT VIKTIGT SAMARBETE!

I annonssamarbete med e-Boks

Det här samarbetet är både bra för miljön och för oss som inte har tillgång till vår post varje dag. Att då få den online är perfekt och vi sparar in på papper! Först och främst, det är GRATIS att registrera sig hos e-Boks, så det finns ingen anledning att inte göra det. Vi kan alla hjälpa miljön med små enkla val. Här har vi ett av dem!

Just nu har e-Boks en kampanj som heter ”Stöd din klubb” vilket innebär att för varje ny medlem så skänker e-Boks 50 kr till Gideonsbergs IF Dam. Så om ni registrerar er här, så kommer ni även att skänka 50 kr till GIF.

Anledningen till att jag väljer just Gideonsbergs IF är för att det var där jag avslutade min fotbollskarriär, det var genom fotbollen som jag träffade två av de viktigaste människorna i mitt liv. Först min bästis, min soulmate. Utan fotbollen så hade vi aldrig vart där vi är idag. Men jag träffade även min man via fotbollen. Om inte jag hade spelat i GIF och tränat efter VSK så hade jag förmodligen inte träffat min man. Tack vare hans vän som spelade i VSK så blev det han och jag. Allt detta medan jag spelade i GIF. Så tacksam för det! Jag tror att allt som händer har en mening. Nu har vi två döttrar och en dag kanske dem väljer att spela fotboll i GIF.

Jag älskar verkligen fotboll. Fotboll var mitt liv! Jag kunde inte se att jag skulle sluta spela fotboll. Men sen träffade jag min blivande man, som spelade fotboll på elitnivå. Jag flyttade till honom i Norge och valde att titta på fotboll istället för att spela. Man kan säga att fotboll fortfarande är mitt liv. Hehe, den styr framförallt mitt liv än idag.

Så vad jag tycker att ni ska göra nu, det är att stödja miljön och damfotbollen! SIGNA UPP ER HOS e-Boks HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Vad häftigt!
    Jag är med i Gideonsberg nu och undrar när lirade du i GIF? 😍
    Kul att du väljer att stödja dom och lyfta fram oss! Grymt!