Josefin Lustig

Friday + sunshine = a good day!

God morgon! Solen skiner, det är fredag. Jag har precis ätit min supergröt. Känner att den verkligen gör mig gott! En om dagen är ett måste. Jag känner mig pepp på dagen! Jag har ett frisörbesök inbokat, vi ska lägga upp en plan om behandlingar för håret osv. Taggad på det! Men innan dess så måste jag få till lite jobb. Så jag ska sätta fart nu.

Hoppas ni får en härlig fredag!

Good morning! Sun is shining, it´s Friday. I´ve just had my super porridge for breakfast. I feel that it´s making me feel good! Once a day is a must. I feel excited for the day! I´m going to a hairdresser to see what we can do with my hair. Set up a plan! But before that I have to get some work done. So I need to get going. 

Hope you have a great Friday! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. josefinlustig

      Jag gjorde smart Bond behandling från loreal. Som olaplex fast olaplex är tydligen inte bra för håret! Så jag gjorde den behandlingen som jag ska göra en gång i månaden och sen gjorde vi en behandling som lagar håret utifrån, smart Bond reparerad inifrån. Den utifrån ska jag göra en gång i veckan ☺️