Don´t judge! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Don´t judge!

I annonssamarbete med Efva Attling Efva Attling har en ny kollektion som heter “Don´t Judge”. På bilderna ovan har vi “Don´t Judge Necklace” vilket jag verkligen gillar. Älskar budskapet! På halsbandet står det “Don´t judge if you haven´t walked my path”. Jag känner att det passar in väldigt bra på mig och mitt liv. Det är väldigt många som dömmer mig och mina val. Jag lever inte ett “svenssonliv” och det sticker folk i ögonen. Folk tror sig veta väldigt mycket. Idag kunde jag inte bry mig mindre om vad folk tycker eller tänker. Allas liv är olika, alla går igenom sina egna problem, vi vet inte allt om alla andra, sociala medier berättar inte hela historien. Don´t judge, helt enkelt! 

Koden JOSEFIN20 ger 20% rabatt på alla silversmycken, både online och i deras conceptbutiker. Gäller i 1 vecka.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons