Hair update! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Hair update!

Jag var ju hos frisören häromdagen. Jag har inte uppdaterat om det än! Så jag tänkte göra det nu. Vi gjorde en smart bond behandling, som reparerar håret inifrån. Jag har ju använt olaplex länge och ofta! Det ska jag tydligen sluta med. För det har visat sig att det kan göra att håret blir till sämre kvalitet. Jag har hört det från olika håll nu så jag tänker sluta med det. Smart bond är en behandling från Loreal som ska vara liknande som olaplex. Så jag litar på frisören och kör på det istället. Vi gjorde även en behandling med naturligare produkter, oklart vad det hette. Som ska reparera håret från utsidan. Så vi ska göra smart bond som reparerar från insidan en gång i månaden. Sen ska vi göra den som reparerar från utsidan en gång i veckan. Sen har vi bokat in tid för när jag ska fixa utväxten! Men det får vänta ett tag, tills efter jag är tillbaka från Sverige.

Detta är mitt mål! Hur jäkla snyggt är det inte?! Men jag kommer behöva fylla ut håret med lite löshår, det går nog inte att komma ifrån. På ett bra tag. Men nu behöver jag absolut inte lika mycket som innan. Men det är något som får vänta, så länge som jag kan vänta.

I was at the hairdresser the other day. I haven’t updated about that yet! So I thought I would do that now. We did a smart bond treatment on my hair, which repairs the hair from the inside. I have been using olaplex for a long time and very often! I´m gonna stop with that. Because it´s shown that it can damage your hair and make it worse. I´ve heard that from more than one now so I´ll stop using that. Smart bond is a similar treatment as olaplex, it´s from Loreal. I trust my hairdresser and we are gonna do that instead. We also did a treatment that repair the hair from the outside. So I´m gonna do the smart bond once a month and the other one once a week. We also booked in for me to get my roots done, but that will wait until I´m back from Sweden. I´m going to Number659 and doing this. 

This is my goal! It´s so perfect. But I would need to get some extensions in to get it that thick. My hair won´t be there for a while. But this time I won´t need as much extensions put in. Just a few to get it fuller in some places. But that will wait, for as long as I can wait. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frisör

  Det går tyvärr inte att jämföra olaplex och smartbond eller att säga att det är liknande produkter, olaplex är en patenterad produkt och smartbond, fibreplex mm är kopior som tyvärr inte är i närheten av olaplex.

  Antar att din frisör jobbar med loréalsprodukter och inte olaplex,.

  Har bara kommit in på din blogg då och då sa har inte koll på din “hårhistoria”. Men börja ät msm om du inte redan gör det. Jag hade rekommenderat dig att testa kevin murphys plumping serie. Eller om du tänkt fortsätta med olaplex använd shampo och balsam där ifrån också eller kör på en serie utan silikoner tex living proof, ett tips på en till bra produkt från living proof är split end Mender hjälper till mot kluvna hårtoppar och ser till att håret inte går av lika lätt. Sen kan håret inte få för mycket fukt så se till att använda återfuktande produkter. Mitt hår var också kasst och gick av. Jag satte hairtalk på sidorna såg till att äta rätt kost och vitaminer, gjorde olaplex behandlingar, fuktighetsinpackningar, använde plumping serien från kevin murphy, var snäll mot håret och använde sällan blekning och hade tålamod. Sjukt ångestfyllt när håret känns skit och det bara går av men mår man dåligt så speglar de sig i både hår hud och naglar ☹

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Det känns som det är en djungel. 🤷🏼‍♀️ alla säger olika. Men hon hade jobbat med olaplex innan. Men valde att sluta med det då det inte gav bra resultat. Så jag antar att hon testat båda. Jag har ätit msm, men tabletterna är så stora. Har svårt att svälja tabletter så då tar det emot. Kanske finns mindre! Får kolla upp det.

   1. Frisör

    Ja alla säger olika, och beroende på vilka man väljer att jobba med så är alltid deras grejer “bäst”.

    Jag äter msm i pulverform, blandar i vatten.( eller juice, för de smakar tyvärr inte jätte gott 🙈)
    Lycka till och ha tålamod!

Annons