Perfekta höstkläder! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Perfekta höstkläder!

I annonssamarbete med Lindex Leopardjackor

Underställsbyxor, Underställströja i leopard. Svarta mössor med tofsar.

Jag fullkomligt ÄLSKAR dessa plagg från Lindex. Någon mer än jag som älskar leopard och är glad att det har kommit tillbaka? Underställen är i merinoull och håller barnen varma i höst/vinter. De är så mjuka och sköna, barnen älskar att ha på sig plaggen! Jackorna är vattentäta, vilket passar oss perfekt här i Glasgow då det regnar en hel del. Ett måste är luva också! Lindex satsar på hållbara kläder vilket gör att dessa jackor håller för lek men också för att ärva. Dessa mössor då, så söta!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag gillar verkligen Leopard! Dock tycker jag att de flesta printen med leopard blir tjejiga och vill därför inte köpa till sonen. Men Lindex är verkligen bäst! Vår favorit när det gäller barnkläder, bra kvalité och snygga funktionella kläder!

Annons