Höstmys i Polarn O. Pyret! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Höstmys i Polarn O. Pyret!

I annonssamarbete med Polarn O. Pyret

Ullbyxor med hjärtan på knäna. Ulltröja med volang.

Hösten är ju bra mysig! Att komma in och dricka varm choklad efter att ha lekt utomhus. Mysfaktor på hög nivå! Dessa kläder från Polarn O. Pyret som är i ull håller barnen varma nu när det är kyligare. Perfekt första lager! Ett stort plus är att de är så mjuka och bekväma så barnen älskar att ha de på sig. Vi vet ju alla att Polarn O. Pyrets kvalitet på kläderna är grym. Vi brukar alltid skicka vidare plaggen när de är för små till barnens yngre kusin. Väldigt hållbara!

Här hittar du alla höstens ytterplagg. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons