Products I want to try! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Products I want to try!

Jag är sugen på att testa lite nytt smink. Har hört bra om primern från Hourglass och även bronzern. Jag vet inte om jag hittar det på stan här men om jag hinner på onsdag kanske jag tar mig dit efter att jag fixat naglarna. Boy Brow från Glossier ska också vara väldigt bra. Den beställde jag faktiskt hem nyss. Jag valde den i brun. Så den kommer hem på onsdag.

Micke åkte till Sverige tidigt i morse. Jag har hanterat det så mycket bättre än vad jag brukar. Men det är nog för att jag vet att vi åker på torsdag. Inte för att vi får hänga med honom, men ändå. Dessutom har jag en del planerat innan dess så dagarna kommer gå snabbt.

Nu måste jag göra läxa med Lucia! Så vi hörs mer i morgon.

I want to try some new makeup products. I´ve heard that this primer from Hourglass is supposed to be good and the bronzer as well. Not sure if I can find it in store here, but I´ll have a look on Wednesday if I have enough time after doing my nails. Boy Brow from Glossier is also supposed to be really good. I ordered that one today. In Brown. So I´ll get that on Wednesday. 

Mikael went to Sweden this morning. I handled it so much better than I normally do. But I think it´s mostly because I know that we are going on Thursday. Not that we will hang with him, but anyway. And I also have loads planned these days. 

Now we need to get the homework done! Talk more tomorrow. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons