Parents evening! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Parents evening!

Oj vilken lång dag det här har varit! Jag har huvudvärk nu. Jag tänker unna mig en cola zero och choklad. Har i alla fall färgat håret idag, SÅ SKÖNT. Nu är utväxten borta och håret ser mycket bättre ut bara för det. Innan det skjutsade jag barnen till skolan och tränade en snabbis. Efter frisören så var det handling, hem och lämna det och äta något snabbt. Hämta Lexie, åka hem och börja packa/tvätta. Sen åka tillbaka till skolan för att hämta Lucia. Hem och laga middag. Sen gick barnen över till grannen och jag åkte på utvecklingssamtal för båda barnen. De är så duktiga våra tjejer! Finns liksom ingenting att klaga på.

Lucia skrev om mig på hennes favourite person 😭 Hur fint? Älskar att hon klämmer in att jag har en tan också, haha. Det är mest hon som har det året om! Och fågeln som hon målat då? Herregud. Micke trodde inte på det när jag skickade bilden. Haha!

What a long day!! Headache now. I’m gonna have a Coke Zero and some chocolate. I deserve it! I’ve had my roots done today, finally!! So much better now. Before that I dropped the kids, a quick workout. After the hair it was grocery shopping. Picking Lexie up and then home to start packing. Then back to pick up Lucia. Home and make dinner. Then the kids went to the neighbour to play while I went to parents evening. They are just doing so well. So proud! Nothing to complain about.

Lucia wrote about me as her favourite person. 😭 how nice?! Love that she added that I have a tan, haha. That’s mostly her, having a tan all year round. And what about that bird. She painted that! Amazing. Mikael didn’t believe me when I sent it.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Men jösses va gulligt! Skrattade när jag läste att du hade en ”tan”. Är det hon som ritat fågeln?? Jag trodde det va som ett brevpapper 🙂 så himla fin!

  2. L

    När jag läste tänkte jag ”varför har hon lagt in den bilden?” 🤔 Trodde det var en googlad bild, haha. Så duktig!! 👧🏼

Annons