Ready for Sweden! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Ready for Sweden!

Jag har de BÄSTA Beauty-tjejerna här i Glasgow! Igår fixade jag håret, utväxten är borta och en toning är gjord. Känns så mycket bättre nu! Imorse fixade jag fransarna hos min bästa Suzie! Sen direkt och fixade naglarna, detta kan vara mina favoriter. De jag är mest nöjd med, någonsin! Hehe. Perfekt kall ton på färgen, matt topplack och leopard. Magi! Jag är också så glad för min hy. Den börjar bli så bra. Kan typ gråta av detta. Det var så länge sen jag kände mig fin i hud och hår. Tårögd här! Men det är bara så tydligt på hur mycket hår och hud påverkar en.

Nu är jag snart redo för Sverige. Har inte riktigt hängt med att vi ska dit imorgon. Har packat en del, måste fortsätta nu ikväll. Men har även några timmar i morgon medan barnen är i skolan. Jag hämtar upp dem med taxi så åker vi direkt till flygplatsen.

I have the BEST beauty girls here in Glasgow. I had my hair done yesterday. Roots and a toner. Feels so much better now! This morning I made my lashes with my best Suzie @thesceneglasgow. Then straight to my nail appointment. These can be my all time favourites. Perfect tone on the nude, matte top coat and leopard. Magic! I´m also very happy for my skin. It´s starting to clear up and it makes me so happy. Almost so I could cry. Long time ago that I felt pretty with my skin and hair. Tears in my eyes as we speak! It´s just a sign of how much skin and hair affect you. 

I´m almost ready for Sweden. Don´t think I´ve realized we are going tomorrow. I have packed a little bit, need to keep packing tonight. But I also have a few hours tomorrow while the kids are in school. I´ll pick them up in the taxi and head straight to the airport. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Va har du gjort för att få hyn att bli bättre? Jag har också problem med min och mår sååå dåligt över det… Du är så sjukt snygg och vacker och verkar vara en helt underbar person. Kram till dig😊

Annons