On our way! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

On our way!

Nu är vi på väg mot Sverige! Barnen leker på soft play på flygplatsen och jag passar på att blogga. Vi har en timme kvar innan flyget går. Sen ska vi hämta ut hyrbil på Arlanda. Är nog inte hemma förrän vid 8-9 ikväll.

We are in our way to Sweden! Kids are playing at the soft play here at the airport. And I’m killing time with blogging. We have an hour left until the flight departs. Then we have to pick up the rental car at Arlanda. Probably won’t be home until 8-9 tonight.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cammy

    Älskar deras softplay del! Perfekt för barnen innan man ska sätta sig på ett flyg 🙂 Evan går alltid dit haha.

Annons