Need a statement arm chair! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Need a statement arm chair!

Imorgon åker vi tillbaka hem till Glasgow igen. Redan! Jag känner mig verkligen delad. Den här veckan gick för fort. Nu vill jag mest bara somna och slippa tänka/känna efter. Idag har jag i alla fall fotat en massor för kommande samarbeten. Även tagit en massa beslut angående renoveringen. Helt slut nu! Somnar nog tidigt ikväll.

Jag är ute efter 2 nya fåtöljer. En till vardagsrummet och en till biljardrummet. Det tar väldigt lång tid innan man inrett färdigt ett helt hus. Jag behöver en maffig fåtölj bredvid den här drinkvagnen som står i biljardrummet.

Tomorrow we are going back to Glasgow again. Already! Mixed feelings. This week went way too fast. I just want to go to bed now so I don´t have to think or feel too much. Been a busy day, taking loads of photos for upcoming collaborations. Also been taking important decisions about the renovation. Exhausted now! Gonna be an early night for me. 

I´m looking for 2 new chairs. One for the living room and one for the pool table room. It´s taking a long time to get a whole house done. I need a statement arm chair next to this drink table in the pool table room. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin

  Tänker så mycket på dig och känner en sorg med dig på något sätt! Förstår så dina känslor i kroppen när du måste lämna din trygga borg. Man vill liksom hjälpa dig. Jag tror aldrig att jag skulle klara av att leva så mycket ensam. Jag upplever att din man ändå är borta så pass mycket även när ni är hemma Glasgow. Ni funderar aldrig på att flytta hem till Sverige och ha Västerås som bas istället och din man reser till er?

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Tack, vad gullig du är. Jo han borta mycket. Det hade aldrig funkat, eller klart det hade. Men då hade vi knappt fått se honom. För det skulle aldrig finnas tillfälle för honom att resa hit tyvärr. Bara kämpa på..

Annons