Josefin Lustig

Something to look forward to!

Vi har bokat semester! Över nyår åker vi till Dubai. Det är verkligen något vi behöver, den veckan tillsammans. Efter en sommar, höst och vinter där vi inte fått mycket tid tillammans. Vi valde att bo på samma hotell som förra året. Det var så himla bra för barnen! Så det är bara kämpa på, snart är vi där och får umgås 24/7 i en vecka.

Idag hade jag inte den bästa dagen. Men det är normalt. Känner oftast så första dagen efter man vart i Sverige. Men sen hade jag möte med min livscoach och då fick jag tillbaka peppen! Bästa beslutet jag tagit. Att ta den hjälpen!

We have booked our holiday! We are going to Dubai over new year. That´s something that we really need, a week together. After a summer, autumn and winter with a lot of time apart. We decided to go with the same hotel as last year. It was great for the kids! Will be easier to keep going now when we have this to look forward to. Spending a week together, 24/7. 

I didn´t have the best day today. But that´s normal. It´s always like that, the first day after coming back from Sweden. But then I had a meeting with my life coach and she gave me energy and excitement again! Best decision ever made. To get her help! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.