Josefin Lustig

It´s time!

Nu var det dags. Jag har börjat sätta i lite extensions i mitt hår. Men bara lite! För att fylla ut de delar av håret som är ojämnt. Det känns så bra att jag har håret hemma och att jag faktiskt kan sätta i och ta ur det själv. Underlättar massor för någon som mig, som är väldigt spontan och otålig. Jag var hos frisören idag och gjorde en toning. På både mitt hår och löshåret. Ska tillbaka en snabbis i morgon och klippa till löshåret så att det passar perfekt.

Jag bestämde mig dock för att klippa isär fästena. Delade dem i 4 delar så att de är mer bekväma och lättare att fästa fram vid ansiktet.

It was time again. I´ve started to put some extensions back in. Just a little thou! To fill the hair out. Cause my hair is so uneven. It feels really good that I have the hair at home, so I can put them in and out myself. Perfect for me that´s very inpatient and spontaneous. I went to the hairdresser today to get a toner done at my hair and my extensions. So it´s all matching! Gonna go back tomorrow to cut my hair so it´s all even when the extensions are in. 

I decided to cut the tape into 4 pieces instead of a big one. So it´s easier to put them around the face. Much more comfy! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Vad har orsakat att du tappat hår? Och vad har du gjort för att det ska komma tbx? Jag söker själv tips eftersom samma sak har hänt mig, ver dock inte om det kan bero att vi fick en dotter för 11 månader sedan. Stressar är ju en vardag när man både tar hand om kidzen, hemmet samt att man pluggar samtidigt. Söker med ljus o lyckta efter något bra medel till håret.

  1. josefinlustig

   Mående, mediciner.. jag har gjort behandlingar hos frisör. Är noga med skydd för håret, fönar det aldrig på varmaste, använder red kens extreme serie. Schampo balsam inpackning. Split ends till efter som man lämnar i.

 2. Sara

  Vill du berätta hur du sätter i löshåret eller ännu bättre gör en video kanske till nästa gång! Perfekt till din fantastiska youtube kanal 🙂

  1. josefinlustig

   Ja kan göra det nästa gång! Nu var det en prövning då det va första gången jag gjorde det 😅 va inte helt lätt.