Josefin Lustig

Happy Halloween!

Godiset redo för kvällen och alla barn!

Sweets ready for the evening and all the kids! 

Här har vi Lexie´s pumpa! Med lite hjälp såklart.. Hehe.

Here´s Lexie´s pumpkin! With some help of course.. Hehe. 

Och här är Lucias. Hon körde en kreativ blandning.

And here´s Lucias. She was creative and did a mix. 

Mina tjejer alltså! Bästa.

Jag fick inte hjälpa Lexie med hennes smink, jag började med det vita men sen tog hon över. Så himla duktig. Hon ÄLSKAR smink. Kan hitta henne i mitt sminkrum då och då. Lucia satte dit hennes diamanter i pannan. Jag måste säga att mina barn är så himla kreativa. Glad att de fått det från mig.

My girls! The best. 

I wasn´t allowed to help Lexie with the makeup. I started with the white but then she took over. She did a VERY good job. She LOVES makeup. I can find her in my beauty room now and then. Lucia put her diamonds on herself. I have to say that my girls are so creative. Happy they got that from me. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.