My new skincare routine! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

My new skincare routine!

Jag har testat så mycket olika produkter för min hy sen den blev kaos. Men det är en djungel och det är väldigt mycket som inte funkar! Nu har jag gått från en rutin på minst 10 olika produkter till dessa 4. De här tillsammans med IPL-behandlingarna har verkligen funkat för min hy. Nu får vi se hur det går för hyn efter att jag gjort min sista IPL. Hoppas den håller sig i balans!

I have been trying so much different products since my skin got bad. But it´s a jungle and it´s so much products that doesn´t work. I´ve been using 10 products everyday and now I´m down to these 4. Together with the IPL treatments this has really helped my skin. Now we will see how it´s going after I´ve done my last IPL. I hope it stays in balance! 

Jag börjar med att tvätta ansiktet 2 gånger med denna cleanser från Paula´s Choice.

I start with cleansing my skin twice with this cleanser from Paula´s Choice. 

Sen använder jag den BÄSTA skrubben ni kan hitta. Den är från Zo Skin och man känner verkligen att den funkar. Ni behöver denna i ert liv! Jag kör denna i princip varje dag.

Then I´m using the BEST exfoliant scrub from Zo Skin. It´s sooo good! You need this in your life. I use this almost every day. 

Efter att jag skrubbat ansiktet så kör jag denna från Paula´s Choice. 2% BHA LOTION. Har hört så mycket bra om denna och den funkar så bra för mig.

After I´ve done my scrub I use this one from Paula´s Choice. 2% BHA LOTION. I´ve heard so much good things about it and it´s really working for me. 

Sen har vi denna mask från ZO Skin som är en acne treatment! Denna brukar jag lägga på och sova med över natten. Men bara på de ställen där jag behöver.

Then I´m using this acne treatment from ZO Skin! I use this before I go to bed, only on the affected area. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Har tidigare ätit antibiotika men kan inte gå tillbaka till det pga min kropp (speciellt njurarna och levern) tog så himla mycket stryk av det! Jag började ta MSM morgon och kväll. Har testat flera olika märken, men den jag trivs bäst med är från Helhetshälsa, men Holistic är också bra! 🙂 Har också tagit bort mjölk från min kost och upplever att det hjälper med min hy!

Annons