Pamper day – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Pamper day

Lexie har vart hemma sjuk de senaste två dagarna. Idag var hon tillbaka på Kindergarten! Hon hade dock kunnat gå igår också, men hon ville vara hemma. Hon utnyttjade situationen så att säga. Men imorse fixade jag mina fransar och sen åkte jag direkt och gjorde naglarna. Köpte med mig en grön juice efter. Nu är jag helt slut. All kraft gick ur mig. Har tvättat och packat en del idag också, imorgon flyger vi till Sverige. Jag tror att jag går upp tidigt imorgon och packar resten då. För jag orkar inte mer idag. Det mesta är nog packat ändå.

Lexie have been home the past 2 days. Today she was back at Kindergarten! She could have been there yesterday as well. But she wanted to be home. I think she used the situation a bit. This morning I had my lashes done and then straight after I did my nails. Bought a green juice after. Now I´m so tired, been washing clothes and packing a lot today as well. We are flying to Sweden tomorrow. I think I´ll go up early tomorrow to pack the rest. Can´t do more now. I think we have most of the stuff anyway.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons