Let´s skip November?! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Let´s skip November?!

Det var så härligt att få se lite solljus i helgen! Någon annan som känner sig tröttare än vanligt? Kan vi inte bara hoppa över November månad?

Saknade av min man kom över mig igår. Nu räcker det känner jag. Jag vill bara dela allt med honom. Jag vill renovera med honom, jag vill äta middag med honom.. Ja ni fattar. Jag saknar min man så det gör fysiskt ont nu. Längtar tills onsdag, för då får vi HELA DAGEN tillsammans. Även om vi ska resa stor del av dagen.

Idag är en dag då vi unnar oss godis i soffan, fast det är söndag. Det är okej ibland!

It was so nice to see some sunshine this weekend! Anyone else feeling more tired than normal? Let´s just skip November?! 

I´m missing my husband a lot now, it hit me hard yesterday. It´s enough now. Just want to share everything with him. I want to renovate with him, eat dinner with him. You get it. I miss him so it hurts. Can´t wait for Wednesday, we get to spend the whole day together! Even thou we are gonna travel back to Glasgow most of the day, I still can´t wait. 

Today is a day that we treat ourself with sweets in the sofa, even thou it´s Sunday. It´s ok now and then! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Åh jag lider med dig, har oxå två barn, 1, 1/2 o 4 och en man som reser mycket, dock inte lina mycket som din man men känner med dig, kram och kärlek till dig från en medsyster♥️.

  2. Malin

    Du känns verkligen som en person man vill vara vän med, vet inte varför men får verkligen det intrycket! Njut av godiset och onsdag 🙂 Och börja ät d-vitamin om du inte redan gör det, det hjälper mig mot tröttheten varje höst och vinter!

Annons