Happy about my hair progress! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Happy about my hair progress!


Idag har jag en så skön känsla efter att ha varit hos frisören. Jag känner och ser verkligen skillnad på mitt hår! På bilden ovan så har jag inga extensions alls. Det funkar när jag lägger håret åt sidan. Behöver fylla på lite längst fram bara där längden fortfarande saknas. Men wow! Mitt hår känns så mycket bättre. Det känns friskare, det har växt jättebra. Idag klippte jag av någon cm på håret som är längst ned, så om inte allt för länge så borde överhåret komma ikapp! Så tacksam för tjejerna på Number659 som hjälpt mitt hår på traven. Smartbond-behandlingarna som vi gjort har definitivt hjälpt också. Nu fortsätter vi såhär och så kommer mitt hår vara tillbaka snart.

I have such a good feeling now after being at the hairdresser today. I can really feel and see a difference in my hair! On the picture above I have no extensions at all. It´s ok when I put my hair to the side, just need to fill it up with some extensions in the front. But wow! My hair is feeling so much better. It´s healthier, it´s been growing well. I cut a little bit on the length today. So my upper hair should be down with the bottom part in not too long. So thankful for the girls at Number659 that has helped my hair getting better. Smart bond treatment has really helped. Just got to keep going like this and then my hair will be back in no time! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons